Lavia+ Vinyes d’altura, vi negre ecològic dels cellers MGWines Està elaborat amb Monastrell i compta amb 92 punts Parker, a més de premis nacionals i internacionals.

Bep Al·lès. Ciutadella – Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un gran vi negre ecològic dels cellers MGWines, de la família Miñano Gómez, elaborat per l’enòloga Laura Ramos. Es tracta del Lavia+ Vinyes d’altura, elaborat amb ceps vells de 41 anys i que pertany a la DO Bullas, de la regió de Múrcia i elaborat amb Monastrell. 92 punts Parker, a més de premis nacionals i internacionals.

Nota de tast

Vista: Color vermell cirera amb capa mitjana.

Nas: Intens, amb aromes balsàmics de cedre originaris de la seva criança en botes de roure francès. Records a fruites del bosc, eucaliptus i pebre bo.

Boca: Equilibrat amb protagonisme dels fruits del bosc. Sedós, fresc i amb un final llarg

Maridatge

Espatlla de cabrit al forn. Foto: Bep Al·lès©

Carns vermelles, plats de caça, carns a la brasa, verdures a la graella i bolets.

Mitjana de vaca vermella de Menorca a la graella; reposada 55 dies. Cafè Balear. Foto: Bep Al·lès©

Mitjanes de vaca vermella de Menorca reposada 45 dies, fetes a la graella amb llenya d’alzina. Entrecote al formatge vell de Menorca, llomillo de vedella amb salsa de formatge Cala Blau.

Llom amb col i sobrassada a la menorquina. Foto: Bep Al·lès©

Costelles de cabrit, de be o de porc a la graella, xurrasco a la brasa, pollastre al grill, conill a la graella acompanyat d’all i oli… ideal per a barbacoes i també per a plats de cuina menorquina com un llom amb col i sobrassada.

Sopes mallorquines amb esclata-sangs. Foto: Bep Al·lès©

Marida amb plats de cullera com les panaderes de coll de be o unes sopes mallorquines com també li van bé plats de carn com uns peus de porc amb tomatigat, xenc amb pebres vermells, carn amb salsa, fetge fregit amb all i julivert, ronyons al Jerez, porcelles i bens al forn.

Sírvia amb pebres vermells. Foto: Bep Al·lès©

També és una bona opció per a plats de peix com la panadera de bacallà amb ous durs, un marmitako de tonyina, unes sirvioles amb pebres vermells, pop amb cebes o uns verats al caliu.

Si voleu saber més d’aquest vi especial, atractiu i noble, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.