Menorca participa a “Madrid Fusión” posant en valor el producte local

El producte local de Menorca serà el protagonista de l’estand de Menorca en Madrid Fusión, la prestigiosa fira gastronòmica que se celebra en Madrid entre el 28 i el 30 de març. La delegació menorquina estarà encapçalada per la presidenta del Consell Insular, Susana Mora; la directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca tindrà expositor propi amb representació de cinc productors de l’illa. Xoriguer (ginebra), Torralbenc (vi), Subaida (formatges), Pont Modorro (oli) i Bolets de Menorca (bolets) tindran l’oportunitat de mostrar als visitants de Madrid Fusión el producte de proximitat de Menorca.

En un any marcat pel mandat de Regió Europea de Gastronomia, Menorca vull donar a conèixer el millor de la seva cultura gastronòmica. Així, de manera paral·lela a la fira, s’ha organitzat un sopar per a periodistes de mitjans especialitzats en cuina, gastronomia i viatges. L’esdeveniment se celebra dilluns 28 de març en el Kitchen Club de Madrid, i a la cita han confirmat la seva assistència prest de 60 professionals. Els comensals podran degustar un menú format per quatre plats representatius de la gastronomia de l’illa, maridats amb una selecció de vins de Menorca.

Aquesta és la tercera vegada que Menorca participa en Madrid Fusión, un esdeveniment que aquest any arriba a la vigèsima edició. El programa de la fira inclou ponències, tasts, tallers, sessions teòriques i concursos, i compta amb la participació dels principals exponents de la cuina i la gastronomia del panorama nacional i internacional.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.