Ferreries organitza aquest cap de setmana la Fira del Pa i Companatge Com a novetat d’aquest any, durant el cap de setmana, els bars i restaurants del poble oferiran pinxos, ofertes i berenars especials

Després de dos anys marcats per la pandèmia, Ferreries recupera aquest any la Fira del Pa i el Companatge, que es celebrarà el pròxim dissabte 26 i diumenge 27 de març a la Plaça d’Espanya. La cita s’emmarca en una de les principals activitats per celebrar el mandat de Menorca com a Regió Gastronòmica Europea, i pretén ser punt de trobada i intercanvi entre la població i productors, aproximant la gastronomia de Menorca als visitants. La fira vol ser un mostrador per donar a conèixer aquests productes i per posar en valor i reconèixer la feina dels forns i empreses locals per mantenir l’elaboració de pa fresc i els seus acompanyaments tradicionals.

La Fira estarà oberta dissabte i diumenge de 09.00 a 14.00 hores a l’envelat de la Plaça Espanya. Hi haurà diverses paradetes on el públic podrà comprar pans, pastes i productes de rebosteria de Can Pedro, pastes i melmelades de Azahar; i el pa e. També hi haurà paradetes d’embotits i formatges de Torre Trencadeta, Binigarba, Lluriach Vell, Formatges Binibeca, S’Arangí i Es Pinar, entre altres.

A més, s’han organitzat activitats complementàries per a tots els públics.

Pels més petits s’oferiran activitats en família de la mà de Sa Cooperativa del Camp de Menorca (dissabte a les 11 h), a més d’un taller de plastilina casolana a càrrec de Bota i Juga (diumenge a les 11 h) i un taller de pa a càrrec de na Marta Seguí (diumenge a les 12h). D’altra banda, l’Associació de Celíacs de Menorca impartirà un showcooking de pa sense gluten (dissabte a les 10,15 h) i el restaurant Sa Tramuntana, acreditat per l’associació, oferirà ua degustació de tapes sense gluten (diumenge de 10 a 12h). Finalment, els grups musicals Arrels de Sant Joan, A Romandre, Xalandrí i Ten Strings Trio amenitzaran el cap de setmana.

Com a novetat d’aquest any, durant el cap de setmana, els bars i restaurants del poble oferiran pinxos, ofertes i berenars especials.

La fira organitzada per l’Ajuntament de Ferreries, amb el patrocini del Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment del Turisme de Menorca, es tancarà el diumenge 27 a les 14.00h.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week