El Grill Es Caliu torna a tenir obert

Després del parèntesis de les vacances que cada any solen agafar els mesos de gener i febrer, ha tornat a obrir les seves portes el Grill Es Caliu, especialitzat en carns a la brasa, elaborades magistralment amb llenya d’alzina i d’ullastre, com les mitjanes i entrecotes de vadella.

També destaquen les seves carns al forn, elaborades a la manera de Castella com la seva porcella i les cuixes i espatlles d’anyell.

Es Caliu és un dels temples de la cuina de la carn a la brasa a Menorca i amb més de 4 dècades obert.

FITXA TÈCNICA

Especialitat en carns a la brasa i carns al forn castellà
Preu: 25/30 euros persona
Carretera Ciutadella a Cap d’Artuxt km 2,4
Tel reserves 971 38 01 65
Març obert cap de setmana

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week