La nova cuina del Pez Limon Gastroteca

Pez Limon és una gastroteca ubicada al carrer de Sant Joan de Ciutadella i que ens ofereix una cuina actual, cosmoplita i creativa, que ens convida a compartir plats a taula i viure una nova experiència gastronòmica de cuina fussió.

Podem destacar les seves patates braves, el seu caneló d’alcovat farcit de bacallà fumat, o altres plats com els seus musclos amb salsa thai o les croquetes de bullit.

S’han fet nom les seves mitjanes de vaca vella curada d’un quilo de pes, per a compartir, com també les seves propostes del dia.

Encertada carta de vins i bones postres.

Cuina mundana, molt correcte, amb tocs de qualitat i acurada tècnica culinària.

Ens van sorprendre amablement els seus plats de Duralex i la coberteria de quan anavem a Cincogema o als campaments d’estiu dels salesians.

FITXA TÈCNICA
Cuina cosmopolita, tapeo per a compartir amb aposta pel producte local i propostes de cuina étnica.
Preu 25/40 euros
Carrer de Sant Joan, 8 – Ciutadella
Tel 871 55 43 94
Obert març de dijous a diumenge

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.