Novetats gastronòmiques a Ciutadella

Bep Al·lès – Malgrat que el mes de febrer sol ser un mes on molts dels restaurants aprofiten per a fer les seves vacances d’hivern, i és poca l’activitat gastronòmica a Ciutadella, enguany hi ha una activitat potent pel que fa a noves obertures i les que s’estan preparant de cara als propers mesos, que no faran sinó augmentar la qualitat de la nostra oferta en restauració o diversificar l’oferta.

Nipa al carrer Vila Juaneda

L’oferta de la cuina japonesa i oriental ha anat augmentant entre 2021 i aquests primers mesos de 2022. S’han inaugurat nous establiments com la tasca japonesa Nipa, al carrer Vila Juaneda, que a més del sushi ens presenta plats propis de les tasques japoneses, conegudes com izakaya.

Tusushiahi,el japonès sa plaça

Va obrir les seves portes el 2021 i poc a poc s’ha convertit en tot un referent del sushi i el menjar japonès a Ciutadella. Allà hi podem provar especialitats nipones com les takoyaki (bolles de pop), gyozas variades, així com plats calents com pollo al curry o teriyaki, yakisobas, woks, yakimeshis i ramen, entre altres, com també la seva varietat de sushi, shashimi, makis, temakis i uramakis, entre altres.

Dao, un restaurant asiàtic al carrer d’Alaior

Recentment ha obert les seves portes un nou restaurant asiàtic, el Dao, que es troba al carrer d’Alaior, a poques passes del Mercat, al lloc on fins ara hi havia Cas Marino. El Dao és un asiàtic que fusiones les cuines cantonesa, thai i japonesa, per tant hi trobarem des dels rotllets de primavera amb mango i pollastre, tempures, ànec cantonès cruixent, gambes kon-bao i al curry, la vedella amb sala d’ostres, pollastre amb ametlles o les costelles de porc amb mel. També un bon assortiment de sushis, on destacar els temporitzats. També menú per a 2 persones per 35 euros.

Reobre Pins 46

En les properes setmanes està prevista la reobertura de Pins 46, restaurant del Grup Cafè Balear, que va tancar les seves portes a finals de 2019 i que no va obrir ni el 2020, ni el 2021 per mor de la pandèmia.

Lloc de culte per a vermuts, tapes, peix i marisc amb el segell de qualitat de la família Caules Arguimbau.

Coa de Peix a la plaça des Pins

Una de les novetats que ens han comentat és que els propietaris dels restaurants Coa de Peix i Port Petit, al moll de pescadors del port de Ciutadella, estan preparant l’obertura a d’un nou restaurant a la plaça des Pins de Ciutadella, a la casa del recordat Doctor López. El projecte a més del restaurant, que serà la primer fase, també preveu la reconversió  de l’immoble en un hotel ciutat.

S’Amarador a la plaça de ses Palmeres

També està en obres el local que acollirà el nou projecte de Jaume Cateura, de S’Amarador, que té previst obrir un bar-restaurant a la plaça de Ses Palmeres cantonada amb el carrer de Sant Joan Bosco.

Margot al carrer dels Dolors

Maramao augmenta també la seva oferta amb un nou establiment, el Margot Locanda (paraula italiana que vol dir posada), al carrer del Dolors, on fins ara hi estava ubicat Cas Canonge. Serà un nou restaurant de cuina mediterrània

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.