Reeditat el llibre sobre plantes silvestres comestibles de Menorca

Feia ja uns mesos que estava exhaurida la primera edició del llibre Plantes Silvestres Comestibles de Menorca, editat pel GOB. Acaba de sortir d’impremta una nova reedició que ja es pot trobar a les llibreries.

El llibre és una guia que presenta 290 espècies de plantes silvestres comestibles de Menorca, explicant quines parts de la planta es poden aprofitar i de quina manera. Està il·lustrat amb 300 fotografies. Està en català però indica també els noms populars en castellà i anglès, a més del nom científic. Aquesta reedició respon a una demanda dels assistents a excursions i cursets de plantes, de clients de Es Viver Plantes de Menorca i altres persones que s’han interessat per aquest llibre editat pel GOB. Actualment hi ha un creixent interès per la cuina amb plantes silvestres, no tan sols en la recuperació d’usos passats, sinó també per l’experimentació amb elles en la gastronomia d’avantguarda.

El llibre dóna consells per fer un ús responsable de les plantes, i de com recol·lectar-les tenint cura de no malmetre les seves poblacions.

El GOB agraeix l’ajut en l’edició a la Conselleria de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.