Gastronomia i cultura a la Mostra de Cuina de les Illes Balears amb motiu de l’1 de març La Mostra es celebrarà del 26 de febrer a l'1 de març al Parc de Sa Feixina

La Mostra de Cuina de les Illes Balears és una fira gastronòmica amb producte local que se celebra els dies 26, 27 i 28 de febrer i 1 de març al Parc de Sa Feixina dins el marc de la Diada de les Illes Balears organitzada pel Govern de les Illes Balears.

A la Mostra hi trobaràs la millor gastronomia de les nostres illes amb els establiments Merendero Minyones (Palma), Ca’n Prim (Santa Eugènia), Nuevo Las Cañas – Pastisseria Coca (Palma), Aquarium Port (Menorca), Vogamarí (Formentera), Sa Nansa (Eivissa), Born Eventos (Palma), El Bandarra (Palma), Va d’Arròs (Santa Maria) i els vins de José Luis Ferrer (Binissalem).

A més, durant la Mostra de Cuina de les Illes Balears també hi haurà showcookings, diferents classes magistrals,  música i activitats infantils i per tota la família.

Dissabte 26: 

 – 11.00 hores: Showcooking de pinxos mallorquins a càrrec del xef Igor Rodríguez, subcampió del Campeonato Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid.

– 12.00 hores: MasterClass de vins autòctons a càrrec del president de la Asociación Balear de Sumilleres, Daniel Arias, juntament amb el sommelier Jaume Colombàs.

– 13.00 hores: MasterClass de fusió balear a la cocteleria a càrrec de Kike Bayano, ambaixador de marca de Coca-Cola.

– 18.00 hores: Concert de Tankamones.

– 20.00 hores: Sessió amb vinils dels 80’s amb el DJ Miquel Font.

Diumenge 27: 

– 11.00 hores: MasterClass de paelles amb productes Km0 de Balears a càrrec del mestre arrosser Kike Martí.

– 12.00 hores: Showcooking amb combat arrosser i degustació entre Aquarium Port i Va d’Arròs.

– 20.00 hores: Concert de Bastian Isla.

Dilluns 28: 

– 11.00 hores: Festa infantil amb l’actuació de Geordi.

– 20.00 hores: Concert de Cabot.

– 22.00 hores: Concert de Mama Kin.

Dimarts 1: 

– 11.00 hores: Festa infantil amb l’actuació de Maria Bimbolles.

– 16.00 hores: Concert León Manso.

– 18.00 hores: Concert Moonshine Band.

Pots consultar tota la informació al lloc web de la Mostrawww.mostradecuinadelesillesbalears.com

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week