Les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina tornen al març

Les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina tornen al març

Els caps de setmana de 11 a 13 i 18 i 20 de març els restaurants que s’apuntin tornaran a oferir els menús amb producte del segell de qualitat Vermella Menorquina, arribant a la 4ª edició d’aquestes Jornades, que els dos darrers anys han canviat de dates a causa de la pandèmia.

Associació de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca adherida a PIME i l´Associació de Ramaders de Raça Bovina de Menorca sumen esforços un any més per organitzar aquesta cita gastronòmica, que a més celebra la Regió Europea de la Gastronomia Menorca 2022. Les passades edicions d’aquestes jornades, que van establir-se pel mes de març i es van canviar a la tardor a causa de la pandèmia, tornen a les seves dates inicials. Així, seran els caps de setmana de 11 a 13 i 18 i 20 de març els que donaran protagonisme a la vedella Vermella Menorquina. A més, aquesta 4ª edició s’ha obert també als establiments associats a la patronal CAEB, en un esforç per sumar visibilitat a la bona cuina de tots els restauradors de Menorca.

Les propostes gastronòmiques de cadascun dels establiments es donaran a conèixer durant les properes setmanes, i es podran veure a la web de www.gastronomiamenorca.es. Per reservar, cal contactar directament amb el restaurant escollit entre els que participen de la iniciativa, i que oferiran carn de la raça autòctona amb el segell de qualitat Vermella Menorquina.

L´organització d´aquestes jornades compten amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el Consell Insular de Menorca.