Sobirania Alimentària participa en la fira HORECA Balears a Mallorca amb un estand amb una àmplia representació de producte local

La Direcció General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació participa a partir d’aquest dilluns, 7 de febrer, i fins dimecres, 9 de febrer, a la 5a edició de la fira HORECA Balears a Mallorca, que se celebra al Velòdrom Illes Balears, de les 11h a les 19h, i que torna després de l’aturada de l’any passat per la pandèmia de la COVID-19. Una trentena d’empreses de producte local de les Illes Balears hi seran presents, i oferiran tasts i degustacions dels productes exposats.

Segons la consellera Mae de la Concha, «és una oportunitat per tornar a mostrar al sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering la fortalesa i la gran varietat de producte local que tenim a les illes». «La pandèmia va fer pal·les la gran importància del canal HORECA per donar sortida a una gran part de la producció local i, per això, és tan important per a nosaltres que aquesta fira es torni a celebrar i que el sector torni a funcionar al 100%», ha explicat.

Es tracta d’un estand exterior, de 80 metres quadrats, que la conselleria presenta sota el lema ‘Quatre illes per assaborir’. L’estand consta de sis aparadors, cinc dels quals dedicats a empreses, associacions i entitats que participen en la fira. En total, la conselleria ha posat a disposició 30 torns d’exposició (un de matí i un d’horabaixa per a cada un dels cinc aparadors). La conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació s’ha reservat un espai informatiu que cada dia de la fira oferirà informació i fulletons de la gran varietat de la nostra oferta agroalimentària d’aquelles empreses, cooperatives i entitats que no seran presents en aquesta fira.

Hi seran representades les següents entitats: DO Binissalem (Bodegues José L. Ferrer i Celler Can Ramis), DO Pla i Llevant, Vi de la Terra de Mallorca, Cooperatives Agroalimentàries de les Illes Balears (Cooperativa de Porreres, Cooperativa Bessoner, Cooperativa d’Artà, Cooperativa Grupo Pastores i Cooperativa de Sant Antoni de Portmany), Som Pagesos de Mallorca (Agroilla, Agromallorca, Es Merca i Terracor), IGP Ametlla de Mallorca, DO Oli de Mallorca, DO Formatges Mahón-Menorca (Formatges La Payesa i Formatges Sa Roqueta de Menorca), APAEMA (Es Garrover de Mallorca, Granola sense nom, Eco Ayreflor, Marçal Ribas, Cooperativa de Pagesos Ecològics de Mallorca, Oli Novembre, Magarawbar i Va de Bio), IGP Sobrassada de Mallorca, IGP Ensaïmada de Mallorca i l’associació de Forners i Pastissers amb Pa d’aquí, i Agromallorca SAT.

El criteri de participació en aquesta fira és presentar un producte diferenciat i que, a la vegada, les empreses estiguin agrupades a qualque organisme de representació. Un dels requisits també oferir tasts i degustacions dels productes que exposen. Així, hi haurà tast de vins, sobrassada, formatges, ensaïmades, ametlla eivissenca i ametlla de Mallorca, derivats de tomàtiga de ramellet, confitures d’albercocs de Porreres, confitures i galletes d’Artà i gató de garrova, entre d’altres.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week