Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022 ja disposa de pàgina web

Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022 ja disposa de pàgina web

Ja es pot visitar la pàgina web de Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022, que aplega tota la informació relacionada amb la distinció que durant aquest any convertirà l’illa en un dels destins gastronòmics més destacats en l’àmbit europeu. La nova web és un projecte finançat amb fons FEADER, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de les illes Balears, i ha estat impulsat per l’Associació Leader Illa de Menorca.

La web neix com una eina de difusió del mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia, una distinció concedida per l’Institut Internacional de Gastronomia, Art, Cultura i Turisme (IGCAT), que vol contribuir a difondre la importància de la diversitat alimentària i estimular la creativitat i la innovació gastronòmica.

A través d’aquesta pàgina web es pot obtenir informació sobre l’impacte i el significat del mandat, i també disposa d’una àmplia informació sobre la gastronomia menorquina i els principals productes de l’illa. Un altre dels apartats destacats és el del programa d’activitats, que inclou informació detallada dels més de cinquanta actes i esdeveniments que tindran lloc al llarg de tot l’any. També s’inclou un apartat de notícies, amb tota l’actualitat generada al voltant del mandat i els seus protagonistes, i un formulari a través del qual les entitats, associacions, empreses o particulars que ho desitgin es poden adherir al projecte.

La web està disponible en català, castellà, anglès i francès, i se suma a les xarxes socials de Menorca Regió Europea de Gastronomia en la tasca de donar a conèixer la riquesa gastronòmica de l’illa.

La web està disponible a l’adreça: www.menorcaregiongastronomica.com