El I Concurs de Nacional de Cuina Aplicada a la Vaca Vermella de Menorca es presenta a FITUR La celebració del concurs tindrà lloc el proper 6 de març a Ciutadella de Menorca

El president de Caeb Restauració de Menorca, José Bosch, en representació d’ASCAIB i l’Associació de Ramaders de Vaca Menorquina, coorganitzadors de l’esdeveniment, ha donat a conèixer aquest dimecres 19 de gener el I Concurs Nacional de Cuina Aplicada a la Vaca Vermella de Menorca. L’acte ha tingut lloc a l’estand que Baleària ha muntat a FITUR, i que ha cedit com a patrocinador de l’esdeveniment. A més de Bosch, hi han participat el president de Baleària, Adolfo Utor, la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, el vicepresident Miquel Àngel Maria, el conseller dEconomia i Territori, Josep Pastrana, el conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Josep Juaneda, i l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila.

Bosch ha donat a conèixer la data de l’esdeveniment, previst pel 6 de març, i que tindrà lloc al centre històric de Ciutadella de Menorca. Aquest concurs és un dels primers grans esdeveniments al calendari de la Regió Europea de la Gastronomia, i té per objectiu atraure cuiners i cuineres de tot el país fins a l’illa, per tal de demostrar els seus dots elaborant plats amb la carn de la vaca de raça autòctona. Els interessats podran fer la preinscripció a través del web d’ASCAIB, a partir del proper dilluns, dia 24. A la mateixa web, www.ascaib.com, trobareu les bases i condicions de participació, així com els premis establerts.

Si bé les col·laboracions entre el sector primari, a través del seu producte local, amb el sector de restauració són constants a Menorca, és la primera vegada que tres associacions s’uneixen per organitzar un esdeveniment de tal calibre. El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella també col·laboren en l’organització d’aquest esdeveniment.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week