Tàrtar de tonyinya amb alvocat a manera de sushi

Avui hem fet un plat del que es diu de “fons de gelera” d’inspiració oriental. Hem elaborat un tàrtar de tonyinya vermella que ens han preparat a daus a la peixateria del Supermercat Diskont, i que hem acompanyat d’alvocats laminats i arròs bullit.

L’elaboració és senzilla, marinarem els daus de tonyina amb salsa de soia o salsa teriyaki unes 2 o tres hores dins la gelera.

Mentrestant haurem bullit arròs tipus basmati, que després de passar per aigua i deixar degotar a temperatura ambient hem guardat també a la gelera.

A l’hora de fer el plat, amb l’ajuda d’un ar de cuina o d’emplatar hem posar a baix una capa d’arròs, al damunt unes llàmines d’alvocat que hem salat i regat amb un poc de suc de llimona i un toc de pebre negre i al damunt els daus de salmó marinat.

Llevam el cercle d’emplatar i servim a taula.

Hem maridat aquest plat amb un Bascarlon Verdejo de la DO Rueda, que hem comprat a Vinum Menorca, a la seva botiga del Polígon de Ciutadella.

També podeu fer aquest plat amb salmó fresc que abans haureu congelat 48 hores.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.