Sabies que consumim 6 vegades més carn de la recomanada?

Sabies que consumim 6 vegades més carn de la recomanada? I que la major part prové de la indústria càrnia la qual genera greus impactes, tant al nord com al sud global?

Des de Justícia Alimentària estan desenvolupant la campanya “Dona-li la volta, tria la carn ben feta!“, la qual pretén sensibilitzar sobre els impactes socials i ambientals del model de producció industrial i consum excessiu de carn, i generar canvis d’hàbits alimentaris cap a un consum més racional de carn i que aquesta provengui d’iniciatives ramaderes locals i sostenibles. S’adjunta tríptic de la campanya.

El proper divendres, 19 de novembre, presenten la campanya a la Casa de Cultura de Ciutadella a les 19h. Aquest acte s’ha emmarcat dins el programa municipal per celebrar el Dia Internacional de la Infància i de la Ciutat Educadora. L’acte serà presentat per tres representants del Consell Infantil de Ciutadella. S’adjunta cartell.

Aquesta xerrada comptarà amb traducció de llenguatge de signes. Des d’aquest dilluns, 15 de novembre, es pot visitar a la Casa de Cultura l’exposició lligada a la campanya!

La campanya s’emmarca dins el projecte “La carn, ben feta” que desenvolupa Justícia Alimentària amb el suport de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear