Mercadona donarà diàriament aliments a la Creu Roja a Maó i Ciutadella La companyia inicia una col·laboració amb la Creu Roja mitjançant el lliurament diari de productes de primera necessitat

Mercadona ha iniciat una col·laboració amb la Creu Roja a través del lliurament diari a Maó i Ciutadella de productes de primera necessitat com fruita i verdura, lactis, carn, peix, embotit, pa o pastes.

Les donacions es realitzen a primera hora del matí, de dilluns a divendres. Els productes, que són aptes per al consum, però no per a la venda, es lliuren en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària perquè arribin als més de 700 usuaris que atén la Creu Roja en tots dos municipis. Amb aquesta incorporació ja són dotze els menjadors socials amb els quals la companyia col·labora a les Balears.

El vicepresident autonòmic de la Creu Roja, Tomeu Pons, va agrair a Mercadona la seva col·laboració per a “pal·liar les necessitats alimentàries bàsiques de moltes famílies usuàries de la Creu Roja a Menorca amb la donació d’aliments frescos, perquè part de les intervencions que realitzem no serien possibles si no comptéssim amb el suport d’empreses i organitzacions”.

Per part seva, la directora de Relacions Externes i Cadena Agroalimentària de Mercadona a les Illes Balears, Ester Coll, va declarar: “Ens sentim molt satisfets de poder aportar un petit granet de sorra a la gran labor que fa la Creu Roja. Agraïm enormement a l’entitat el seu treball i dedicació altruista, claus per a la societat menorquina”.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week