Dolçamar, millor mel de flors d’Espanya per quart any consecutiu

La mel Dolçamar de l’apicultor ciutadellenc Antoni Anglada Comella, ha estat elegida per quart any consecutiu com a millor mel de flors de l’Estat espanyol, a l’aconseguir 90 punts, seguida de Meles JS, d’Eva Seijo Muras, a Pontevedra amb 89 punts i el tercer lloc ha estat per la mel multifloral amb polen d’aloe vera d’Atalaya Bio, de Múrcia, amb 88 punts.

Dolçamar, de Menorca ha estat la millor mel de flors d’Espanya des de 2018 a 2021, on el jurat ha destacat la feina ben feta i especialment el treballar a un entorn únic com és l’illa de Menorca, que fan que la mel Dolçamar torni a ser premiada.

Antoni Anglada ha mostrat la seva satisfacció tot manifestant el seu agraïment a tots aquells que l’han ajudat al llarg dels anys que es dedica a l’apicultura. “Dolçamar és una mel de tots els menorquins que des de fa segles feim que la nostra illa i els seus producte siguin únics”.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week