El formatge de Son Piris, medalla de Plata com a Formatge Artesà als premis World Cheese Award

Ens arriben bones notícies des del Festival Internacional de Formatge Asturias Paraiso Natural 2021, l’esdeveniment gastronòmic relacionat amb el formatge més important de l’any a nivell internacional. Els formatges de Son Piris han aconseguit una medalla de plata com a Formatge Artesà als World Cheese Award. Els formatgers menorquins presents a la fira no només han pogut fer contactes i negoci sinó que també han demostrat la qualitat dels nostres formatges, com és l’exemple d’aquesta medalla de plata per Son Piris.

Des del Setmanari El Iris volem donar la nostra més sincera enhorabona a Son Piris, que setmana a setmana col·labora amb la nostra publicació mitjançant el sorteig d’un cantó de formatge semi curat entre els nostres subscriptors i lectors. Aquest formatge artesà semi curat, fet amb llet de vaca crua, ha tingut premis com el del millor formatge a nivell estatal i ara aquesta medalla d’argent al Campionat del Món.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week