S’obre el termini d’inscripció per al Mercat del Born i el Mercat Agrari de Ciutadella per a 2022 Les persones interessades poden presentar les seves peticions fins el dia 3 de desembre

L’Ajuntament de Ciutadella ha obert el termini per a inscriure’s al Mercat del Born i al Mercat Agrari de 2022. Les persones interessades en prendre part d’alguna d’aquestes dues activitats poden presentar la seva petició fins el dia 3 de desembre.

El Mercat des Born se celebra els dilluns i divendres, té capacitat per a 40 parades, i s’hi comercialitzen teixits, productes artesanals, ornamentació, calçat, marroquineria i antiguitats. El seu horari és de 9.30 a 13.30 hores durant l’hivern, i de 8.30 a 15.00 hores a l’estiu. Un dels compromisos que han d’adquirir les persones que hi participin és el de no emprar bosses de plàstic, d’acord amb la situació d’emergència climàtica.

Per la seva banda, el Mercat Agrari es celebra els dimecres i dissabtes a la Plaça de la Llibertat (Plaça des Peix), i s’hi comercialitzen productes produïts a les explotacions agràries.

Les condicions completes, la declaració responsable i el model de sol·licitud específics es poden trobar al web de l’Ajuntament o bé a l’oficina d’Atenció al Ciutadà.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week