La gastronomia menorquina es promociona al Canal Cocina A partir de l’1 de novembre, tots els dilluns i dimarts, en diverses franges horàries (a les 10. 00 h, 13.30 h, 18.30 h i 21.30 h) i els dissabtes (a les 11.30 h, 18.30 h i 3.00 h).

El canal de televisió especialitzat en gastronomia, Canal Cocina, amb col·laboració del Consell Insular de Menorca, ha produït aquest estiu diversos programes sobre la gastronomia local de Menorca, entre els quals es troba ‘Blanca en Menorca’, protagonitzat per la cuinera Blanca Mayandía, i que s’estrenarà el pròxim 1 de novembre, a les 21.30 h.

Es tracta d’una de les produccions televisives més àmplies que s’ha fet mai sobre cuina menorquina en l’àmbit nacional. En concret, forma part de 5 programes especialitzats de Canal Cocina: ‘Productos Artesanos’, ‘Canal Cocina Recomienda’, ‘Blanca en Menorca’, ‘Destino Menorca’ i ‘Antojos de Vero’.

La llagosta, l’oli, la maonesa, la vaca vermella menorquina, les coques dolces i salades, els musclos i l’oliaigua, entre d’altres, seran els protagonistes.

Blanca en Menorca
La sèrie ‘Blanca en Menorca’ consta de 10 capítols on es donarà visibilitat a l’essència de Menorca a través de la seva riquesa i diversitat gastronòmica. Així, durant la gravació, van conèixer la tasca que desenvolupen els nostres pagesos i van visitar a diversos productors i espais gastronòmics per donar protagonisme a la producció d’embotits, formatges i gelats, així com a la producció agroalimentària de productes d’horta. També van conèixer la tasca dels nostres pescadors i es va cuinar en un entorn idíl·lic com és el Port de Maó.

L’emissió del programa serà, a partir de l’1 de novembre, tots els dilluns i dimarts, en diverses franges horàries (a les 10. 00 h, 13.30 h, 18.30 h i 21.30 h) i els dissabtes (a les 11.30 h, 18.30 h i 3.00 h).

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week