Masterchef promociona Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia 2022 El programa gravat a Menorca s'emetrà el dilluns 18 a les 22,10 h a La 1 de TVE

MasterChef Celebrity 6 emet dilluns que ve (a les 22:10h a La 1 de TVE) el seu sisè programa amb el Llatzeret del port de Maó com a escenari per a la prova d’exteriors que hauran de superar els concursants que aspiren a proclamar-se guanyadors d’aquesta edició. El “talent show” culinari més famós d’Espanya promocionarà la proclamació de Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia i donarà a conèixer davant la seva audiència els valors i atributs de la cuina i els productes agroalimentaris de l’illa.

A més dels populars membres del jurat i els famosos concursants, la prova de cuines rodada al Llatzeret va comptar amb la presència de Marco Collado i Oriol Castell, dos xefs que es van encarregar de dissenyar un menú amb el peix i el marisc com a protagonistes que es va servir a un grup de cent comensals, entre els quals no va faltar la presidenta del Consell Insular i de la Fundació Foment del Turisme (FFTM), Susana Mora, i una nodrida representació del sector de la restauració de l’illa. L’equip del programa va comptar amb la col·laboració de l’Institut Maria Àngels Cardona de Ciutadella. Alumnes del cicle de cuina i restauració d’aquest centre van ser els
cambrers que van servir el dinar.

La visita a Menorca de l’equip de MasterChef Celebrity es va dur a terme a iniciativa del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, amb la col·laboració del Departament d’Economia del Consell Insular, i s’emmarca en les accions que la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) impulsa al llarg de tot l’any per promocionar els productes turístics i la marca Menorca. En aquest cas, el programa televisiu que s’emet en horari de màxima audiència és un dels millors aparadors per donar a conèixer la gastronomia menorquina davant el mercat nacional alhora que la seva emissió, ara a la tardor, representa una oportunitat per mostrar l’illa com una destinació d’escapada ideal en qualsevol moment de l’any.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.