13 restaurants participen en la 3a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina

Aquest proper cap de setmana -del 15 a l’17- i el següent -del 22 a al 24 d’octubre- tindrà lloc la 3a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina, que donarà a conèixer a través de 13 restaurants de 6 municipis, els productes de la raça bovina autòctona.

L’Associació de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca adherida a PIME i l’Associació de Ramaders de Raça Bovina de Menorca sumen esforços un any més per organitzar aquesta cita gastronòmica, de la qual participen 13 establiments. En concret, s’han sumat aquest any els següents restaurants:

Ciutadella: Aquarium Port Ciutadella, Can Faustino Restaurante, Foc Eco Brasserie, Pizzeria Roma

Ferreries: Loar Ferreries, Mesón Rías Baixas

Es Mercadal: Es Tomàtic, Hotel Jeni & Restaurante, Molí des Racó

Maó: El Grill, Restobar Mo, Casino de Sant Climent

Sant Lluís: Sa Parereta d’en Doro

Tots els menús es poden consultar al web www.gastronomiamenorca.es Per reservar, s’haurà de contactar directament amb el restaurant triat d’entre els que participen de la iniciativa, i que oferiran carn de la raça autòctona amb el segell de qualitat Vermella menorquina.

Aquest any s’ha ajustat el calendari per a encaixar els dos caps de setmana amb la celebració de el V Congrés Nacional d’Ecoturisme, que tindrà lloc de l’19 a l’21 d’octubre.

L’organització d’aquestes jornades compten amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el Consell Insular de Menorca.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week