Lago Resort Menorca, plata a la millor ‘Tapa Aliments d’Espanya’

L’establiment hoteler ciutadellenc, Lago Resort Menorca, del Grupo Moga, ha aconseguit la medalla de plata en la II edició del Concurs Nacional ‘Tapa Aliments d’Espanya’ amb la seva creació ‘Sant Joan’.

La tapa ‘Sant Joan’, elaborada pel xef José Antonio Guerrero, és una representació en miniatura de la gastronomia, tradició i cultura menorquina elaborada amb producte típic de l’illa. Una tapa a base de pa de coca menorquí farcit de guisat de caldereta d’anyell i llagosta menorquina amb esferificació de la seva cocció, cotó de sucre, peta zeta de llagosta i salicòrnia.

Cal recordar que l’any 2020 aques establiment del Grupo Moga, de la família Garcia Montaner,  ja va guanyar el premi a la millor tapa amb la seva creació ‘Cocidito a mossos’ elaborada, també, per José Antonio Guerrero.

El certamen, organitzat per Hotel Tapa Tour, en col·laboració amb el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació i la DO Ribera d’el Duero és un esdeveniment gastronòmic que reivindica, tal com ells mateixos declaren, “el rebost nacional i la cuina de territori”. El premi serà lliurat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week