El Foie Gras espanyol presenta la seva primera campanya de promoció europea El xef estrella Michelin Leandro Gil i la televisiva Ketty Fresneda, seran els encarregats de descobrir les peculiaritats d'aquest producte gourmet als joves espanyols

Les interprofessionals del Foie Gras europees, agrupades en la federació Euro Foie Gras, posen en marxa aquest mes la seva primera campanya de promoció europea que tindrà una durada total de dos anys. Sota el lema “Compartim el patrimoni gastronòmic europeu”, aquest programa divulgatiu es durà a terme en els mercats d’Espanya, França, Bèlgica i Hongria.

“Amb aquesta campanya volem oferir informació transparent i veraç, especialment als joves de 18 a 35 anys, ja que aquest és el segment de població on hem detectat un major desconeixement sobre el nostre producte”, afirma Enrique de Prat, president de l’Associació Interprofessional de les palmípedes grasses (Interpalm).

“L’elaboració de Foie Gras a Espanya compta amb una llarga tradició. Som un sector petit, però molt actiu i oferim una alta qualitat. Treballem complint estrictament la normativa legal, garantint el benestar animal i la nostra activitat es desenvolupa en el medi rural, on vam jugar un paper essencial per mantenir la població i generar economia en els nostres pobles. Tots aquests aspectes la gent els desconeix i ens sembla important transmetre’ls”, afegeix.

La campanya es presenta com un viatge al món rural en el qual la televisiva Ketty Fresneda i el jove xef estrella Michelin Leandro Gil descobriran els detalls de la producció i elaboració del Foie Gras espanyol de la mà dels seus protagonistes. Emprendran així la Ruta del Foie Gras que els portarà a conèixer els secrets d’un producte gourmet que és patrimoni gastronòmic europeu.

El web www.rutadelfoiegras.es servirà d’eix central a una campanya que es desenvoluparà principalment en l’àmbit digital. Vídeos, xarxes socials, esdeveniments i altres accions de comunicació completen el programa de promoció.

EL FOIE GRAS A ESPANYA
Espanya és el quart productor europeu de foie gras i el segon consumidor europeu. A prop del 10% del Foie Gras espanyol es destina a l’exportació, arribant a més de 40 països. La producció de foie gras a Espanya es localitza principalment a les zones de Castella i Lleó, Navarra, País Basc, Catalunya i Aragó.

Interpalm representa totes les baules de la cadena de valor del Foie Gras a Espanya. Creada i reconeguda pel Ministeri d’Agricultura el 2010, vetlla pel compliment dels requisits de qualitat, benestar i sostenibilitat amb el medi rural.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week