Rècord de participació en la Mostra de Cuina Menorquina 2021 Es celebrarà del 17 de setembre al 3 d'octubre a Menorca

Un total de trenta vuit restaurants participen en l’actual edició de la Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB i que se celebrarà del 17 de setembre al 3 d’octubre a Menorca.

Els restaurants que hi participen són: Aquarium Port, Asador Molí Des Comte, Can Faustino, Club Nàutic Ciutadella, Es Born, Es Pinzell, Mon Restaurant, Morvedra Nou, Rels Restaurant, Restaurant Cabòria, S’amarador i Ses Voltes Espai Gastronòmic a Ciutadella; Aquarium Lago, Arena Beach, Foc Eco Brasserie i Sa Parrilla Del Lago a Cala’n Bosch; Restaurant Maribel a Cala Blanca; Restaurant Es Barranc a Cala Galdana; Binissues i Restaurant Loar Ferreries a Ferreries; Es Chic a Es Migjorn Gran; Bistro Sol 32, Hotel Jeni & Restaurant, S’Arangí, Tast Restaurant i The Tapas Gastrobar a Es Mercadal; Es Jardí Des Temple, Santa Marianna i Torralbenc a Alaior; Cafè Del Nord a Fornells; Alcaufar Vell i Sa Pedrera Des Pujol a Sant Lluís; Artiem Carlos i Sant Joan De Binissaida a Es Castell; Aqua, Nou Bar, Sa Lliga Marítim i Urban Mô a Maó.

José Bosch, president de Restauració Menorca ha destacat que “estem molt contents amb l’èxit de participació d’aquesta edició i sobretot amb l’alta qualitat gastronòmica dels establiments que participen”. A més, ha afegit que “la convocatòria d’inscrits en aquesta edició abarca tota l’illa.”

Durant els disset dies que dura la Mostra, els participants presentaran un ‘Menú Mostra’ (a un preu de 20€) o un ‘Menú Gastronòmic’ (a un preu i format lliure) que consisteixen en plats de cuina menorquina tradicional o de nova creació basats en producte local i de temporada. Cada restaurant podrà oferir un dels menús, o tots dos.

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, compta amb el patrocini de Magna i la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022, Balearia, Sa Cooperativa del Camp, Ashome, la Associació de Periodistes i Escritor Gastronòmics de Balears, Fra Roger, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Ascaib, Elitechip, Vermella Menorquina, Associació de Ramaders de Bestiar Boví de Raça de Menorca, Lago Resort Menorca i Arena Beach. A més dels mitjans oficials Menorca Es Diari, Menorca al Día i Cadena SER Radio Menorca.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week