La història d’una cervesa

El Museu de Menorca, la candidatura Menorca Talaiòtica i Grahame Pearce han elaborat la primera Cervesa Talaiòtica, inspirada en les investigacions recents sobre un dels objectes més emblemàtics de la cultura talaiòtica: el vas de fons alt, un objecte únic i exclusiu de la prehistòria menorquina (segles IV i II aC).

Els ingredients que s’han utilitzat per a la seva elaboració han estat escollits a partir de les anàlisis fetes sobre aquest tupus de vas i d’altres estudis sobre l’ús de diferents plantes en el període talaiòtic menorquí: blat de xeixa i ordi menorquins, artemísia, camamil·la, romaní, tem i mel s’han combinat per crear una beguda inspirada en la cultura talaiòtica, una cultura poderosa, original i imaginativa.

El Museu de Menorca convida a conèixer tots els secrets que hi ha darrere aquesta cervesa i fer-ne un tast.

Es durà a terme el dimecres, 25 d’agost a les 20h, amb una durada aproximada d’una hora. L’activitat està dirigida a un públic adult i és gratuïta (el cost total d’aquesta activitat és assumit pel Museu de Menorca).

Atenció: Places limitades a 30 persones. Per a una visita confortable i segura, és obligatori l’ús de mascareta.

Inscripció prèvia: Sí. Amb el següent enllaç accediran al formulari d’inscripció

Per més informació, ens trobaràs al telèfon: 971 350 955,

Via e-mail: museu@museudemenorca.com

Com també, al web del museu www.museudemenorca.com.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.