Els bocatas de calamar de Can Rafa

Can Rafa és l’epicentre gastronòmic del tapeo a la plaça des Peix de Ciutadella. Des de berenars, vermuts, dinars i sopars, passant pel cafè de després de dinar o la canya del fosquet, aques establiment elegit com a Millor Gastrobar de Menorca per l’Associació de Periodistes Gastronòmics de Balears, és també famós pels seus “bocatas” com el “serranito” que evoca els records d’infantesa del “gramaïno” que el regenta, en Rafa, o els seus famosos “bocatas de calamares” que res tenen que envejar als de la Plaça Reial de Madrid o de Barcelona.

Però aquest estiu en Rafa ha decidit tancar els matins, i només fer el servei dels fosquets, per tal de guanyar en qualitat de vida. Per tant ara hi podem anar a partir de les 5 del capvespre i, recordar que no accepta reserves.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.