Un estiu ple de novetats i de retrobament amb els clàssics

Menorca està més de moda que mai i els carrers i places s’han convertit en eixams de persones que cerquen on anar a fer un mos i a la vegada descobrir o de redescobrir els nous temples i els clàssics de la gastronomia Menorquina.

Aquest estiu, encara de convivència amb la pandèmia, presenta noves propostes a tota l’illa, però en aquest número de Foodies on Menorca, que estrena nou format, ens centrarem principalment en Ciutadella, epicentre d’aquesta arribada de visitants que a més del sol i la platja, una gran majoria d’ells també en vol descobrir la seva cuina i les propostes que es fan des del sector de la restauració. Els gastrobars estan de moda, com maridar tapes i còctels.

Està de moda la nova cuina menorquina i la cuina d’autor, i mai passen de moda aquells grans temples de la gastronomia de sempre, que tenen com a sinònim la qualitat, l’excel·lencia del producte local i tota una trajectòria que els converteix en llocs de culte gastronòmic.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week