Finca Puntal Verdejo 2019

Finca Puntal Verdejo 2019

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un excel·lent vi blanc per a consum diari i a molt bon preu. Es tracta del Finca Puntal Verdejo, elaborat per Capel Vinos a Múrcia.

Nota de tast

Aspecte: Color groc pàl·lid amb reflexes verdosos

Nas: Records a cítrics, herbes i flors blanques

Boca:  Suau i saborós, amb un lleuger i elegant toc d’amargor. Molt afruitat.

MARIDATGE

Calamars a la planxa. Restarurant Mr. Beps. Foto: Bep Al·lès©

És un vi ideal per a consumir ben fresc a diari o els dies en que a la taula tinguem plats de peix, marisc, pastes, arrossos i calderes.

Llobarro de la peixateria del Diskont fet al caiu. Foto: Bep Al·lès@

Llobarro a la graella o al forn, orada a la sal, lluç amb salsa verda, filet d’escórpora amb salsa d’ametlles, emperador a la planxa, salmó amb salsa de cava, mussola arrebossada o móllera fregida.

Ortigues de mar fregides. Restaurant Es Garbell. Foto: Bep Al·lès@

Marida bé amb els musclos, tant al vapor, al forn, a la marinera… també amb les escopinyes de gallet (berberetxos) al vapor o les cloïsses amb salsa de vi blanc. Gambes a l’allet, calamar a la planxa o sípia amb fesols, a més de pop a la gallega i ortigues de mar arrebossades o fregides.

Espaguetis amb gambes i cloïsses, espaguetis nero di sèpia amb salmó, tallarins a la marinera, raviolis de salmó amb salsa parmarosa, canelons de peix o macarronada de gató.

Albergínies plenes de peix i marisc. Restaurant El Faro de Cala Torret. Foto: Bep Al·lès©

Albergínies, cebes o carabassonets plens de peix i marisc; ensaladilla amb gambes o albergínies de pobre.

Fideuà de marisc cuinada a casa. Foto: Bep Al·lès©

Paella mitxa, paella cega de marisc, arròs caldós de peix, caldera de peix i marisc, caldera de morena o de congre, arròs caldós amb crancs de fonera, fideuada de marisc o sopa de rap amb cubellets de pa torrat.

Si voleu saber més d’aquest vi per a degustar a diari o amb amics de manera informal el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/