Finca Puntal Verdejo 2019

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un excel·lent vi blanc per a consum diari i a molt bon preu. Es tracta del Finca Puntal Verdejo, elaborat per Capel Vinos a Múrcia.

Nota de tast

Aspecte: Color groc pàl·lid amb reflexes verdosos

Nas: Records a cítrics, herbes i flors blanques

Boca:  Suau i saborós, amb un lleuger i elegant toc d’amargor. Molt afruitat.

MARIDATGE

Calamars a la planxa. Restarurant Mr. Beps. Foto: Bep Al·lès©

És un vi ideal per a consumir ben fresc a diari o els dies en que a la taula tinguem plats de peix, marisc, pastes, arrossos i calderes.

Llobarro de la peixateria del Diskont fet al caiu. Foto: Bep Al·lès@

Llobarro a la graella o al forn, orada a la sal, lluç amb salsa verda, filet d’escórpora amb salsa d’ametlles, emperador a la planxa, salmó amb salsa de cava, mussola arrebossada o móllera fregida.

Ortigues de mar fregides. Restaurant Es Garbell. Foto: Bep Al·lès@

Marida bé amb els musclos, tant al vapor, al forn, a la marinera… també amb les escopinyes de gallet (berberetxos) al vapor o les cloïsses amb salsa de vi blanc. Gambes a l’allet, calamar a la planxa o sípia amb fesols, a més de pop a la gallega i ortigues de mar arrebossades o fregides.

Espaguetis amb gambes i cloïsses, espaguetis nero di sèpia amb salmó, tallarins a la marinera, raviolis de salmó amb salsa parmarosa, canelons de peix o macarronada de gató.

Albergínies plenes de peix i marisc. Restaurant El Faro de Cala Torret. Foto: Bep Al·lès©

Albergínies, cebes o carabassonets plens de peix i marisc; ensaladilla amb gambes o albergínies de pobre.

Fideuà de marisc cuinada a casa. Foto: Bep Al·lès©

Paella mitxa, paella cega de marisc, arròs caldós de peix, caldera de peix i marisc, caldera de morena o de congre, arròs caldós amb crancs de fonera, fideuada de marisc o sopa de rap amb cubellets de pa torrat.

Si voleu saber més d’aquest vi per a degustar a diari o amb amics de manera informal el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.