Nou número de la revista digital “Oliaigua”

Aquesta setmana s’ha publicat la tercera edició de la revista Oliaigua. Es tracta d’una publicació divulgativa digital que pretén apropar la nostra cultura, identitat i productes alimentaris a través del fil conductor de la gastronomia, convertint-se, així, amb una plataforma de promoció de la nostra illa com a regió gastronòmica europea.

A través del nou número de la revista Oliaigua podràs visitar la Marcona, finca pionera en la recuperació del blat de xeixa, així com també el Teatre Principal de Maó de la mà de na Maria Camps i n’Edu Cendán. També hi podràs trobar nou contingut sobre maridatge dels nostres vins locals gràcies a la nostra col·laboradora Sara Sanchis.

També hi ha un report amb escrit del periodista i gastrònom Bep Al·lès sobre el costum del dia de Sant Cristòfol d’anar a sopar a la vorera de la mar, com també sobres les coques, una de les elaboracions tradicionals de les berenetes dels mesos d’estiu a Menorca.

La publicació també compta amb un gran reportatge de la camamil·la i, com sempre, amb la secció del joc trivial, que en aquesta edició versarà sobre la gamba vermella i la pesca menorquina.

Com a novetat s’ha organitzat un nou concurs a través de les xarxes socials. Per participar-hi s’ha de penjar una fotografia del teu plat d’Oliaigua a Instagram i etiquetar als comptes @revistaoliaigua i @madeinmenorca_. El guanyador del concurs obtindrà un premi d’un lot de productes locals.

La revista compta amb unes 1.000 descàrregues per edició, provinents de tot arreu com Catalunya, Madrid, Dubai, França o Austràlia.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week