Sopa de rotja i molls de roca

Ingredients: Rotja i molls de roca, els fetges dels molls, musclos de Maó, 1 ceba blanca grossa, 4 tomàtigues de ferro torrades, 2 grans d’all, Galeta picada, oli d’oliva, aigua i sal.

Elaboració: Bullirem el peix i uns musclos amb aigua que no sigui de l’aixeta amb un raig generós d’oli d’oliva, una ceba tallada a quarts, alls, julivert i llorer. A part farem una salsa d’alls i tomàtigues torrades, ho passam pel túrmix i mentres ho feim hi anam afegint una picada feta amb el fetges torrats del peix i un poc d’oli cru. Afegirem aquesta salsa al brou i ho deixem bullir un minuts. Hi posam galeta picada, com si fos sèmola o sopes torrades picades, perquè la faci espessir un poc. Abans haurem tret el peix i els musclos, els hi haurem llevat les closques als musclos i les espines als peixos i tornam a posar al brou els musclos nets i les polpes del peix, que pot ser rotja i molls per exemple, i també un poc de l’oli on hem fregit els molls, que li dóna un gust molt especial. Deixam que cogui uns cinc minuts a foc dolç i quan comenci a bullir apagam el foc, deixam reposar uns minuts i servim.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week