La Mostra de Cuina Menorquina se celebrarà del 17 de setembre al 3 d’octubre

L'esdeveniment gastronòmic tindrà una durada de 17 dies

27/07/2021
Foodies on MenorcaFoodies on Menorca
La Mostra de Cuina Menorquina se celebrarà del 17 de setembre al 3 d’octubre
Restauració Menorca i CAEB organitzen, un any més, la Mostra de Cuina Menorquina. Aquesta nova edició ja té dates i se celebrarà del 17 de setembre al 3 d’octubre a Menorca.
L’esdeveniment gastronòmic tindrà una durada de 17 dies durant els quals els restaurants que hi participen, repartits per tota l’illa, donaran a conèixer les receptes de Menorca de tota la vida, cuinades a l’estil tradicional o de manera actualitzada, i treballades majoritàriament amb producte local i de temporada.
Així, gràcies a la Mostra de Cuina Menorquina coneixeràs ‘in situ’ els restaurants participants, el seu ambient i la seva gastronomia, amb un “Menú Mostra” a un preu fix de 20€ que constarà d’un entrant, un plat principal i un postre, o bé un “Menú Gastronòmic” a un preu i format lliure amb el millor de la seva cuina.
La cita, que enguany celebra la seva dotzena edició, es presenta amb l’únic objectiu d’augmentar l’afluència de públic en temporada baixa i dinamitzar l’illa durant uns dies gràcies al sector de la restauració.
Josep Bosch, president de Restauració Menorca, explica que “el principal objectiu és posar en vigor els productes i plats típics de la gastronomia menorquina, a més d’ajudar al sector de la restauració en mesos de baixa l’afluència de públic”.
La participació a la Mostra de Cuina Menorquina està oberta a tots els restaurants de Menorca i el termini per inscriure’s serà fins al 27 d’agost. La inscripció té un cost de 100€ per als restaurants associats a Restauració Menorca i de 200€ per als no associats, i la inscripció s’ha de realitzar a través del formulari d’inscripció que trobaran a la website www.mostradecuinamenorquina.com
La Mostra de Cuina Menorquina se celebrarà en les dates anunciades i garantint totes les mesures sanitàries vigents a causa de la crisi generada pel COVID- 19.