“Arena Beach Club és una aposta per l’oci local diürn adaptat a l’actual situació”

Lucas García Montaner, empresari menorquí del sector de la restauració, acaba de reinaugurar l'únic beach club de Menorca només per a adults

“Arena Beach Club és una aposta per l’oci local diürn adaptat a l’actual situació”

Que Menorca és la millor conservada de les Illes Balears ho demostra el fet que el 1993 la UNESCO va declarar l’illa Reserva de la Biosfera per la seva “diversitat característica de gairebé tots els ecosistemes insulars del Mediterrani “. Ho saben i ho aprecien els visitants que cada any repeteixen a l’illa tranquil·la.

El canvi d’hàbits situa ara a Menorca com a principal destinació dels habitants d’aquesta terra de barrancs i carreteres secundàries. Amb aquesta intenció reobre Arena Beach Club, arribar al client local, als habitants de la Menorca que resisteix dia a dia.

“A l’Arena ve la gent d’aquí perquè és un pla diürn, va amb el sol. És l’únic lloc de Menorca amb aquest concepte de música, piscina, menjar i relax “, afirma el propietari de Lago Resort Menorca, Lucas García.

Dissabte passat va tenir lloc la seva Opening amb gran afluència, espectacles i el millor ambient. Durant l’estiu ens esperen esdeveniments setmanals, cada nit estarà amenitzada amb un menú temàtic i música en directe, així com actes puntuals com la Full Moon, el 4 de juliol, el Ferragosto i el Closing, entre d’altres. Tota la informació està disponible a arenabeachmenorca.com.ç

“El nostre objectiu és presentar una oferta d’oci segur molt enfocada al resident i, per descomptat, oberta a tot tipus de clients vinguin d’on vinguin”. “Ara més que mai”, afegeix, “ens hem d’adaptar a la nova situació generada per la pandèmia i aquesta es basa en proposar una oferta de dia que compleixi amb totes les normes de seguretat i, sobretot, molt complerta”. “Aquí el client pot venir “, explica,” a prendre el sol a les nostres balineses mentre escolta música en directe de Dj. i a banyar-se a la nostra piscina per acabar menjant una bona paella o prenent-se una ampolla de Möet & Chandon amb la posta de sol davant de la marina de Cala’n Bosch “.

Aquest beach club es troba situat a la zona de la piscina denl’hotel Casas del Lago que, cal recordar, va avançar la seva obertura gràcies a les proves esportives que es van celebrar fa una setmana al Camí de Cavalls.

L’Arena Beach Club Only Adults, amb vistes a la marina de Cala en Bosch, ofereix alguna cosa més que una posta de sol: una relaxació integral de dia, el pla perfecte per desconnectar en una hamaca de teka o balinesa. Un calada a la pisciba, una bona carn a la brasa, un còctel, un massatge, un sopar amb música o, simplement, un espai privat de celebració i reunió per a adults, sempre segons la normativa COVID-19 vigent.

Arena Beach Club disposa de diverses opcions per al client local a través del seu Day Pass: des de l’accés bàsic fins a un pla integral que inclou, entre altres alternatives, circuits termals al Lago Spa, llit balinès gran, ampolla de cava i fruites o un massatge per a dues persones.

L’enfocament orgànic i sostenible és la senya d’identitat de Lago Resort Menorca, des del mobiliari fins als uniformes del personal.

Casas del Lago

Casas del Lago és l’hotel 4 estrelles superior amb spa que també allotja l’Arena Beach Club. Disposa de diferents tipus de suites i habitacions amb vista al port esportiu de Cala en Bosch i dues platges a les que s’accedeix a peu, a pocs minuts amb cotxe de centre històric de Ciutadella.

Hotel segur

Lago  Resort Menorca, complex de què forma part Casas del Lago compta amb el distintiu d’Hostaleria Segura que concedeix la Confederació Empresarial d’Hostaleria d’Espanya, que acredita que l’empresa està adaptada a la legislació vigent que permet la seva obertura a l’actual situació sanitària .

A més, s’ha posat en marxa un exigent protocol de seguretat i mesures preventives sanitàries per oferir als clients un entorn completament segur i lliure de COVID-19. “Apliquem les mesures per garantir els 2 metres de distància necessaris i poder gaudir de les zones comunes de l’hotel amb total seguretat i tranquil·litat. Tots els treballadors van equipats amb mascaretes FFP2, guants i gel; els protocols en la recepció de mercaderies i en el contacte amb els nostres proveïdors s’ha reforçat”.