El Consell Insular col·labora amb Canal Cocina per promocionar la gastronomia local de Menorca

L’equip de producció de Canal Cocina, acompanyats per la presentadora i influencer, Verónica Zumalacarregui, van gravar la setmana passada a Menorca diferents episodis pel seu programa de televisió que es podrà veure a Movistar +, Vodafone TV, Telecable, R, Grupo Euskaltel (Euskaltel, R y Telecable), Orange TV i Cable local. Es tracta d’una iniciativa que compta amb la col·laboració del departament de Projecció Econòmica del Consell Insular i es porta a terme en el marc de les accions promocionals de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia.

Així, entre el 17 i el 22 de maig, van realitzar una ruta pels diferents indrets de la nostra illa per donar a conèixer la nostra riquesa gastronòmica i fomentar el nostre producte local. Cal destacar que aquesta iniciativa també ha comptat amb la col·laboració d’empreses privades del sector gastronòmic i turístic de l’illa.

Durant els dies de rodatge van visitar una finca per conèixer com s’elabora el formatge, van conèixer xefs locals, degustar plats tradicionals, visitar bodegues de vi, i mercats agroalimentaris. A més a més, també van visitar alguns indrets turístics de l’illa per donar a conèixer el nostre paisatge i algunes experiències turístiques com navegar en llaüt o passejar amb cavall.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.