Tortell de cabell d’àngel

Avui és dissabte i la nostra proposta per a berenar és la de recuperar un producte de la rebosteria menorquina que córrer perill de desaparèixer, com tants altres, per les modes i els canvis d’hàbits dels mateixos menorquins, especialment dels més petits de la casa, i per aquells que aposten més pels cereals envasats i la bolleria industrial que per aquelles elaboracions nostres, com és el cas del producte que avui us proposam.

La nostra opció d’avui és un tortell de cabell d’àngel, que durant molts anys va ser protagonista de berenars i berenetes dels que passen dels 45/50 anys.

Està elaborat amb pasta d’ensaïmada mallorquina i farcit de cabell d’àngel, que fins i tot ens pot recordar les ensaïmades de l’illa veïna, però amb la característica forma cilíndrica i buida al centre dels tortells, coneguts des d’antic com a casques i també com a tortell, que trobarem a Menorca, la resta de les Balears, Catalunya i també al País Valencià.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.