Be as forn de Son Garbó, a la Carnisseria Fel Caules

La carn de be és potser una de les que més m’agraden. De fet també era una de les que més agradaven a mon pare i també al meu avi patern i talvegada és per açò que és un dels meus plats preferits a l’hora de cuinar i també a l’hora de menjar.

Darrerament sol comprar les cuixes o els bracets de be a la carnisseria den Fel Caules a la Plaça des Mercat de Ciutadella, i he de confessar que mai fallen.

El bon amic i també bon cuiner Berto Hernàndez, en Checho, també l’hi compra la carn de be, i em diu que és del lloc de Son Garbó. Ell també en fa bons cuinons de be de Menorca i en penja les fotografies al seu compte d’Instagram.

Tapes Menorca

Aquest diumenge passat vam fer una cuixa d’anyell de Menorca, potser de Son Garbó, a casa, i acompanyada d’un bon cava dels Cellers AT Roca, que distribueix a Menorca, Vinum, va ser un dinar de dalt de tot.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.