Els pans artesans des Forn de Ca s’Àvia

Els pans artesans estan de cada vegada més a l’odre del dia i són molts els que opten per als que estan elaborats amb farines sembrades a la nostra illa com els de La Marcona o bé els del Forn de Ca s’Àvia que cada dissabte es poden trobar a la Plaça des Mercat de Ciutadella.

A més del tradicional pa blanc de pagès, darrerament han incorporat plans de farina integral de blat de xeixa i de canya blava que han sembrat al lloc.

El resultat és d’un pa saborós, amb molt bon gust i que es conserva gairebé una setmana, a més de ser molt més saludable i amb més fibra que els pans industrials elaborats amb farines refinades.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Nou web Govern Balear