El bullit de peix als restaurants Aquarium de Ciutadella Aquest plat de cuina eivissenca es podrà degustar als restaurants del Grup Moga a Ciutadella i Cala en Bosch

El bullit de peix, un dels plats més tradicionals de la gastronomia eivissenca, viatja des de la seva terra natal a Valladolid i Menorca amb l’objectiu de quedar-se. Almanco durant els dies que duri la jornada gastronòmica que el Grup Moga ha posat en marxa en els seus restaurants ‘AQUARIUM’, ubicats a la capital castellà lleonesa, Ciutadella i Cala en Bosch.

D’aquesta manera, des del 15 fins al 30 d’abril, el grup hostaler té l’objectiu de traslladar la tradició i cultura gastronòmica eivissenca fins a altres llocs d’Espanya on “aquest plat no està tan arrelat o, fins i tot, és desconegut” afirma el director general de el grup empresarial, Lucas García.

El bullit de peix és un plat tradicional dels pescadors d’Eivissa, un plat mariner que es prepara a força de peix de roca i va acompanyat de patates bullides, allioli i arròs abanda.

Un autèntic festí gastronòmic, explica Lucas García, “que hem volgut traslladar a altres punts de la geografia espanyola perquè ens mou la passió de compartir gastronomia, experiències i, en un moment tan dur com el que estem vivint, sensacions que ens donin moments de felicitat perquè precisament això és la restauració, compartir felicitat “.

I precisament per això, afegeix, hem posat en marxa aquestes jornades gastronòmiques, sota el hastag #festingastro, que tenen com a objectiu no només compartir experiències, sinó, afegeix el director general de Grup Moga, “enriquir la gastronomia d’altres punts geogràfics aportant receptes de tanta qualitat com el bullit de peix que és, a més, un autèntic referent de l’mediterráno ja que es basa en el millor d’ell “.

Així doncs, des del 15 d’abril i fins al 30 de el mateix mes, al restaurant Aquarium de Valladolid, Aquarium Ciutadella i Aquarium Cala’n Bosch es podrà degustar d’un bullit de peix compost, en primer lloc, per peix fresc de roca bullit amb patata i allioli i, de segon, arròs abanda amb sèpia.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.