La cuina de Miquel Calent a Menorca mitjançant els empresaris Triay Barber

La família Triay Barber i el cuiner Miquel Calent, segellen una col·laboració per aterrar la cuina de xef mallorquí a l’illa de Menorca.

Els empresaris menorquins gestionen diversos establiments de restauració i hostaleria, entre els quals destaquen els emblemàtics xiringuitos Es Bruc,  l’hotel rural Binigaus Vell i l’hotel Platja Santandria, antic Ses Set Voltes.

Per la seva banda Miquel Calent és un referent consolidat dins de la cuina balear. Aquesta unió, que pretén ser de llarg recorregut, basarà el seu potencial en la suma d’ambdues parts. L’objectiu d’aquest il·lusionant projecte és posar en valor la gastronomia, els ingredients i als productors illencs.

Així, família i cuiner, uniran forces, amb el clar objectiu d’afrontar nous projectes que aniran prenent forma des d’aquest estiu per als propers anys.

Miquel Calent és un dels millors cuiners de les Balears, de fet va ser reconegut com a millor cuiner de Mallorca per l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears. Regenta els restaurants Can Calent, a Campos, i el Cuit a l’Hotel Nakar de Palma, a més de ser el conductor del programa “Fred i Calent” d’IB3, a més de les seves col·laboracions en premsa.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.