Cuixa de be al forn

Ingredients: 1 cuixa de be, 1 quilo de patates, 8 grans d’all, 100 g de xulla tallada en daus, 100 g de sobrassada, 1 llauna d’olives sense os, julivert, pa ratllat, 4 tomàtigues, mel, sucre, sal, oli d’oliva, sèu de porc, vi blanc i aigua.

Elaboració: El carnisser ens haurà marcat la cuixa de bé i, on hi ha les marques, hi posam un all sencer, però pelat, uns bocinets de xulla, uns bocinets de sobrassada i olives senceres.

Quan ho tenim llest, untam la cuixa de be de sèu de porc, la salpebram, la regam de vi blanc o conyac, la regam també d’oli i l’enfornam una horeta a 180 graus, donant-li la volta a mitja cocció. Hem de vigilar que no es quedi seca i, si cal, hi anam afegint aigua o vi si cal.

A part, dins una paella, fregim patates tallades en cantells amb fulles de llor i 4 grans d’all i quan estiguin boni fetes les treim de la paella i les reservam dins una palangana da- munt paper de cuina per evitar un excés d’oli.

Quan hi manquin 10 minuts de cocció a la cuixa de bé, afegim les patates a la pa- langana o al tià de terra i ho deixam confitar fins al moment de servir el plat.

Compartir a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.

Balearia, Pets Week