El PSOE Ciutadella proposa que, mentre hi hagi restriccions en l’interior, els establiments des Born puguin ocupar la plaça

El PSOE Ciutadella ha proposat, mitjançant una esmena a la moció que presenta el Grup Popular relativa a la modificació de l’ordenança municipal que regula l’ocupació de via pública, que en aquelles situacions en les quals prevalguin mesures de restriccions concretes en els interiors dels locals per mor de la Covid 19 o de qualsevol altra situació, aquells establiments de restauració o similar que estan ubicats al voltant de la plaça des Born puguin ocupar la plaça i per a desenvolupar la seva activitat.

La Secretària General dels socialistes de Ciutadella, Noemí Camps, ha manifestat que “en moments com els que estem vivint, marcats per una pandèmia mundial que ha sacsejat tots els ciments de la nostra societat, la nostra responsabilitat és, oferir solucions factibles perquè l’activitat econòmica no es vegi encara més agreujada per situacions sobrevingudes com aquestes. En aquest cas, la plaça des Born és un espai totalment aprofitable, envoltat d’establiments i amb unes possibilitats d’ampliació que, ara mateix, altres llocs de Ciutadella no tenen”.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.