Salmó fumat a casa

Avui hem fet salmó fumat a casa i el resultat ha estat bastant bo.

Vam comprar del Mercadona el preparat per a fer salmó fumat i tot seguint les instruccions ha quedat de meravella.

Hem emprat 3 bocins de la coa del salmó, frescos, sense pell i sense espines, que ens han preparat a la peixateria del Diskont. Els hem posat dins una plat o safata damun un llit del preparat per a fumar, els hem tapat completament i els hem embolicat de paper film. Tot d’una els hem posat 24 hores a la gelera i ensoldemà hem llevat el film, hem netejat els filets de salmó davall l’aixeta per llevar la sal i sucre que du el preparat, i una vegada ben nets, els hem tornat a embolicar de film, un en un, i 24 hores mes de repòs a la gelera i ensoldemà, passades 48 hores, els hem consumit espolsat amb un poc de pebre bo i anet.

També queden de meravella damunt una torrada de pa de pagès untada amb mantega i els lloms regats amb unes gotes de llimona natural o bé damunt una torrada de pà de blat de xeixa, fregada amb tomàtiga de ramallet, oli d’oliva i al damunt formatge tendre de Menorca, com el de Son Salom o Son Piris, i al damunt el salmó amb un toc de pebre bord i orenga.

Compartir a
Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.