Inspeccions a petites botigues per detectar la venda de productes alimentaris sense etiquetar S'ha prohibit la venda d'espàrrecs marge que han estat retirats dels punts de venda

Agents de la Guàrdia Civil i de Seprona estan realitzant aquests dies inspeccions a les botigues de venda de producte loca alimentari, per tal de detectar si hi ha aliments sense etiqueta o que no acompleixin amb les normatives sanitàries dictades per la Unió Europea.

Els agents, van acompanyats d’inspectors de sanitat de consum, i han aixecat actes al detectar la venda de productes com espàrrecs de marge, o bé de productes de la pagesia sense etiqueta sanitària com embotits o formatges. També s’han avisat a aquestes botigues que retirin inmediatament aquestes mercaderies.

Segons fonts consultades per eliris.cat, es tracta d’una inspecció que ve donada a nivell nacional, i que en la campanya de 2021 es dirigeix al comerç local, com en anys passats es va dedicar a grans superfícies o supermercats, a magatzems de distribució o al sector de bars i restaurants

Espàrrecs de marge

Els espàrrecs de marge, aquells que crèixen de manera silvestre, són uns dels productes de temporada que han estat retirats de les botigues per mor d’aquesta nova inspecció, que pot afectar també, en temporada, als bolets, o bé a fruites i verdures sense etiqueta o factura oficial.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.