Eroski dóna 155.000 mascaretes a Balears, 5.300 al Consell Insular de Menorca

EROSKI ha fet entrega aquest matí de 5.300 mascaretes al Consell Insular de Menorca, perquè siguin gestionades i distribuïdes pels serveis socials d’aquesta institució. Es tracta de la partida corresponent a aquesta entitat insular, d’un total de 155.000 mascaretes donades a Balears per la cooperativa a diferents organitzacions i ajuntaments de les Illes.

Amb aquesta donació, Eroski vol donar suport a Menorca i altres illes de l’arxipèlag a la tasca social de les organitzacions assistencials, facilitant-los un article que s’ha convertit en imprescindible i que suposa un cost considerable per a moltes famílies.

Les màscares seran distribuïdes per les organitzacions beneficiàries entre els col·lectius més vulnerables, els quals estan patint la crisi sanitària de forma especialment virulenta i en què la necessitat de material que permeti la protecció de la salut i eviti els contagis és imperiosa.

En total, EROSKI donarà a nivell nacional 1.000.000 de màscares a més de 10.000 famílies necessitades a través d’unes 70 entitats públiques i socials. La iniciativa és part del conjunt d’actuacions que EROSKI ha posat en marxa des de l’inici de la pandèmia entre les quals hi ha la donació de 6.5 milions de menjars a favor dels Bancs d’Aliments o el descens del preu de la mascareta en un 80 % des del març.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.