El FOGAIBA executa el pagament de 2,5 milions d’euros corresponents a la PAC 2020

El FOGAIBA ha fet efectiu aquesta setmana el pagament de 2.582.111 euros en concepte d’ajudes al sector agrari de Balears, amb un finançament al 100% del FEAGA (Fons Europeu Agrícola de Garantia), corresponents a la PAC 2020.

Les ajudes que s’han pagat són 1.312.205 euros del pagament bàsic; 708.541 euros del pagament verd; 93.181 euros de l’ajuda associada als fruits secs; 225.936 euros d’ajuda al vacum d’engreix; 146.251 euros a l’ajuda a l’oví i altres ajudes ramaderes. Es tracta de pagaments anuals als agricultors que garanteixen les bones pràctiques agràries, el compliment de la normativa i l’aplicació de mesures beneficioses pel medi ambient. Una altra part de les ajudes correspon a ajudes associades a determinats sectors ramaders (oví, vacum…) o a sectors agrícoles (fruits secs), en consideració a la seva importància per al subministrament alimentari i la bona gestió de les superfícies agràries.

Aquest pagament correspon a expedients que han estat objecte de controls de camp i administratius i que, un cop duits a terme amb resultat satisfactori, ja s’ha pogut dur a terme el seu abonament.

Amb aquest pagament es duran pagats uns 23.705.437 euros de la PAC 2020, que ha d’arribar fins a un total de 28 milions d’euros al final del període de pagament. El ritme i la intensitat dels pagaments s’ajusta als resultats obtenguts en els anys anteriors d’aplicació de la PAC 2014-2020.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.