Mercadona va donar 215 tones de productes de primera necessitat a les Illes Balears durant el 2020 La companyia ha reforçat el seu compromís amb les onze entitats benèfiques i menjadors socials amb els quals col·labora habitualment i ha incrementat fins a un 70% els lliuraments respecte a l'any anterior a causa de la crisi sanitària i econòmica

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda en línia, ha donat 215 tones d’aliments i productes de primera necessitat l’any 2020 a menjadors socials, bancs d’aliments i altres entitats benèfiques de Mallorca, Menorca i Eivissa amb les quals col·labora habitualment. Aquesta quantitat, que equival a 3.585 carros de la compra, suposa un 70% més que el lliurat l’any anterior a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica actual.

En aquest sentit, Mercadona va augmentar a onze el nombre d’entitats benèfiques i menjadors socials amb els quals col·labora amb la incorporació al juliol de la congregació de les Germanetes dels Pobres, que reben des de llavors aliments com a fruites i verdures, lactis, carn, peix, embotits, pa o pastes, que el personal de botiga els entrega de dilluns a dissabte en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària perquè el personal de cuina prepari els menjars.

També, l’any passat, la companyia va ampliar a tres el nombre de supermercats que donen diàriament als menjadors socials Tardor (Palma) i Sor Isabel Bonnín (Inca), i va duplicar les aportacions anuals a la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca, els Bancs Municipals d’Aliments de Maó i Ciutadella i Càritas Diocesana d’Eivissa i Formentera. Arran de la situació excepcional que viu el país ocasionada per la Covid-19, va lliurar al seu torn productes de neteja de la llar i higiene personal a Càritas Diocesana de Mallorca el mes d’abril passat.

Mercadona col·labora a més de manera habitual amb els menjadors socials de Palma És Refugi del Pare Gaspar Aguiló, i Fundació Estrelles & Follets i amb els menjadors socials de Vila, Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu que gestiona Càritas Diocesana d’Eivissa i Formentera.

Per part seva, els “Caps” (clients) de Mercadona, van col·laborar també l’any 2020 amb les persones més vulnerables durant la Gran Recollida d’aliments, que va tenir lloc a Mallorca amb la donació de fins a 43 tones d’aliments, l’equivalent a 720 carros de compra

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.