Xoriguer, amb els “ideadores” de Menorca

Destil·leries Xoriguer llançarà una convocatòria per donar suport a iniciatives promogudes per particulars i entitats de l'illa

Xoriguer, amb els “ideadores” de Menorca
Foto: David Arquimbau©

Destil·leries Xoriguer llançarà una convocatòria per donar suport als “ideadores” de Menorca, implicant als consumidors i seguidors de la marca menorquina en la selecció d’iniciatives que contribueixin a vertebrar el teixit social de l’illa ja dinamitzar aquells sectors més castigats per l’impacte de la pandèmia.

“Al llarg de l’any vam rebre una infinitat de peticions per patrocinar i col·laborar en projectes de tot tipus. Davant la impossibilitat d’atendre-les totes, anem acceptant-les o rebutjant en funció de les circumstàncies. Amb aquesta convocatòria pretenem articular un sistema més racional i participatiu “, explica Adolfo Vilafranca, director general de Destil·leries Xoriguer.

A través d’aquest sistema, durant el termini que es fixarà a l’efecte, particulars i entitats que tinguin una idea i vulguin dur-la a terme podran sol·licitar la col·laboració econòmica de Xoriguer. Per a això, hauran d’enviar una breu presentació del projecte, que inclogui la quantia de la col·laboració, i aquest projecte serà exposat i sotmès a votació.

“Tot i que la situació és molt complicada, Xoriguer aposta per Menorca, per això vam rebre l’any amb el vídeo” És meu tresor “, i per tornar a Menorca part del que l’Illa aporta a Xoriguer. Ajustant-los, mantindrem els compromisos adquirits tradicionalment per la Destil·leria, i amb aquesta convocatòria donarem suport aquelles idees que semblin més atractives a la comunitat de Xoriguer “, subratlla Adolfo Vilafranca.

Destil·leries Xoriguer ultima aquests dies les bases de la convocatòria de les quals s’informarà a través de la seva pàgina web i les seves xarxes socials, i anima a tots els “ideadores” de Menorca a començar a preparar la presentació dels seus projectes.