L’Ajuntament d’Alaior habilita a la seva web un espai per difondre els serveis dels bars i restaurants del municipi

L’Ajuntament d’Alaior ha habilitat un espai a la web municipal, alaior.org, on es podrà consultar tota la informació dels bars i restaurants del municipi que continuen donant servei a la seva terrassa, a domicili i per endur.

En aquest espai la gent hi trobarà el seu horari, direcció, telèfon, tipus de serveis que ofereixen així com les seves xarxes socials per on informen els clients.

D’altra banda, l’Ajuntament també n’està fent difusió per les xarxes socials municipals.

Es va decidir posar en marxa aquesta iniciativa després de l’entrada de Menorca al nivell 4 d’alerta sanitària i la decretació de noves mesures per aquest sector.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «des de l’Ajuntament volem ajudar als bars i restaurants del municipi a donar a conèixer i difondre els seus serveis, ajudant a mantenir la seva activitat econòmica durant aquests moments tan complicats pel sector».

Cal recordar que l’Ajuntament d’Alaior va ser el primer consistori a anunciar la setmana passada una bonificació, també per aquest 2021, del 50% de la taxa d’ocupació de la via pública pels establiments d’hostaleria i restauració.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.