Sour de safrà i figa de moro Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Secció patrocinada per Gin Xoriguer

 data-srcset

Safrà, or vermell. Aquesta setmana utilitzarem la ginebra Saffron Island de Xoriguer, aromatitzada amb safrà per aconseguir un sour on el sabor principal sigui el safrà, però amb els tocs del licor de figa de moro i les notes cítriques corresponents a un sour. Utilitzarem també una essència de safrà, la seva elaboració és la mateixa que la de farigola o qualsevol planta aromàtica, donant un toc de calor a la planta i deixant macerar uns dies a dintre d’un destil·lat neutre com podria ser el Vodka.

Ingredients:

  • 40ml Gin Saffron Island
  • 40ml licor de figa de moro
  • 30ml Suc de taronja i llimona
  • 3 gotes d’amarg de safrà
  • 15ml sucre
  • 1 clara d’ou

Elaboració:

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem sense gel per emulsionar la clara d’ou amb la resta de components. Destapem, afegim gel i tornem a batre per refredar el còctel.  Per acabar decorem el nostre còctel amb uns brins de safrà i un pell de tronjaa i llimona cremat per donar més aroma a aquesta beguda elaborada amb producte 100% local. També podem fumar la copa amb la rama de romaní abans de servir el còctel, aconseguint encara més aroma.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.