Sour de camamil·la Àngel Allès Camps, bartender de shakeinmenorca. Secció patrocinada per Gin Xoriguer

 data-srcset

Aquesta setmana  continuem amb el producte local de quilòmetre 0, producte de proximitat i sostenible. Temporada de refredats, de petits constipats. Qui no li ha tocat prendre una infusió de camamil·la en algun moment? També en el cas dels menjars atupits que venen ara. Un poc de camamil·la natural per arreglar-ho. En aquest cas, farem un còctel molt senzill que ja hem fet altres vegades, però amb el gust i l’aroma de la camamil·la.

Ingredients:

  • 25ml Gin Xoriguer
  • 25ml Suc de Llimona
  • 20ml Sucre
  • 45ml infusió de camamil·la (sense sucre)
  • Clara d’ou (opcional)

Elaboració:

Posem tots els ingredients a dintre d’una coctelera o qualsevol recipient que tanqui hermèticament i batem sense gel per emulsionar la clara d’ou amb la resta de components. Destapem, afegim gel i tornem a batre per refredar el còctel.  A continuació ja podem servir decorant amb unes bolletes de camamil·la i una pell de llimona.

Compartir a
Balearia #MeVoySeguro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.