Finca El Puntal Ull de Llebre Espai patrocinat per Vinum Menorca amb la col·laboració de Son Piris i Olis Morvedra

Gràcies a VINUM Menorca aquesta setmana us recomanam un vi negre sense DO elaborat a Múrcia. El Finca el Puntal Tempranillo 2018 un monovarietal Ull de Llebre amb certificat Sygma. És un vi bo de beure, amb bona estructura de vi negre jove i tanins suaus.

NOTA DE TAST

Aspecte: Vermell robí intens amb tonalitats cirera i ribet violaci

Nas: Aromes de fruita vermella fresca com maduixes i gerds.

Boca:  Bon volum en boca, cos mitjà i delicat amb un final intens i saborós.

MARIDATGE

Bona opció per a les carns de vedella, be, porcella i aus, a més de formatges i embotits.

Roast Beef de Rels Restaurant.

Aquest estiu és un vi ideal per a fer una graellada amb els amics o la família. Marida bé amb les carns de vedella, els talls argentins de vacio, entranya, tiras, xoriços criollos, xurrasco… o com acompanyament d’un roast beef o un carpaccio de vedella.

Steak tàrtar de vedella del Restaurant Es Ventall, a Sant Antoni, Eivissa. Foto: Bep Al·lès@

Hamburgueses de vedella vermella menorquina, llonganisses fresques de porc, enfilalls de pollastre o de porc, costelles de llom o un costellar de porc marinat amb salsa barbacoa. O acompanyant un steak tàrtar de vedella.

Foto: Bep Al·les©

Plats de carn amb salsa, com estofat de vedella amb fesols; llomillo de porc al pebre o al formatge de Menorca; conill amb pebres, callos amb tomatigat, llengua amb tàperes, pilotes…

Porcella al forn del Restaurant Tast, d’Es Mercadal. Foto: Bep Al·lès@

Cuixa de be o porcella al forn, a més d’un tall redó amb salsa, un llom amb col i sobrassada, feixets de vedella, llom amb pomes, conill amb figues o carn de porc al forn amb compota de pomes.

Si el reservam per a la tardor, maridarà amb esclata-sangs al caliu, arròs amb llomillo i cames seques, esclata-sangs amb carn amb salsa o una coca salada d’esclata-sangs, cames seques i espinacs.

Truites de patates o de marrania, ous estrellats amb sobrassada o botifarró blanc, ous al plat, Quische Lorraine, ous plens de picadillo de carn, croquetes de bullit, morcilla de Burgos fregida…

Formatge tendre de Son Piris, fregit amb oli d’oliva.

Formatge tendre de Son Piris fregit amb oli d’oliva, formatge de Son Piris Vell amb figat, i formatge semi curat acompanyat de torrades de pa de pagès de blat de xeixa fregades amb tomàtiga de ramellet.

La guanyador del sorteig ha estat Pedro Capó, que a més dels bòtils de Tempranillo Finca el Puntal, també s’endú un quart de formatge semicurat de Son Piris i un bòtil d’oli ecològic de Morverdra.

Si voleu saber més d’aquest vi elegant i seductor, diferent i especial el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.